IT-sourcing | Sourcing Relationship Management | IT Workforce
Sourcing for IT-related innovation

Diensten

Source2Innovate levert diensten op het vlak van de IT Sourcing Life-Cycle en Digitale Innovatie. Deze diensten zijn te onderscheiden in Workshops, Scans en Boosters

Workshops

Met de workshops inspireren we uw IT-afdeling of organisatie over onderwerpen rondom de IT-sourcing Lifecycle en digitale Innovatie. Aan het einde van de workshop heeft uw organisatie handvatten om met sourcing of digitale innovatie vraagstukken verder te kunnen.

Scans

Met de digitale innovatie scan brengen we met behulp standaarden (als e-CF, CMMI en innovatie-bouwblokken) en ervaringen in kaart op welke manier u stappen kunt zetten op het vlak van sourcing of digitale innovatie.

Met het resultaat van de scan bent u in staat als bestuurder een keuze te kunnen maken om strategisch voordeel te realiseren met behulp van sourcign of digitale technologie.

Boosters

Met de Digitale Innovatie Booster zetten wij stappen met uw bedrijf om de keuzen die gemaakt zijn tijdens de workshop en de scan toe te passen.

De resultaten van de Booster hangen af van de keuzen die we aan het begin gemaakt hebben. Is bijvoorbeeld nodig om alle uitkomsten van de scan toe te passen, dan zal de uitkomst er anders uit zien dan als we maar één facet aanpakken. Waar we ook voor kiezen, uw organisatie zal een stap hebben gezet rondom sourcing of digitale innovatie.